VIDEO: Salih Ucan räddade poäng för Empoli – målskytt i debuten

Salih Ucan som är på lån från Fenerbahce till Empoli gjorde i helgen mål i sin debut för den italienska klubben.

24-årige Salih blev inbytt i den 66e minuten och tretton minuter senare kvitterade han till 3-3 med ett snyggt volleyskott innanför straffområdet efter en hörna. Det blev inga fler mål i matchen och Empoli fick med sig en poäng från bortamatchen mot Frosinone.

Fenerbahce förlängde kontraktet med Salih till juni 2020 i somras och lånade därefter ut honom en säsong till Empoli där han under säsongens gång varit med i matchtruppen men fått vänta på sin debut. Tiden i Empoli är Salihs andra sejour i Serie A då han spelade för Roma säsongen 2014/15 och 2015/16. Då spelade han 10 tävlingsmatcher för Roma i två säsonger.