Aykut Kocaman har skrivit på för Konyaspor

Förra veckan blev det klart att Aykut Kocaman återvänder till Konyaspor. 

Nu har Aykut Kocaman officiellt skrivit på för 2,5 år som det rapporterades om förra veckan och detta blir Aykut Kocamans tredje sejour i klubben.

På presskonferensen sade Aykut Kocaman att han har spenderat nästan sex månader helt ifrån fotbollen:

– Som folk så är vi väldigt bra på att återförenas tillsammans igen men vi är inte bra på att ta farväl av varandra. Däremot är det tvärtom i Konyaspor. Dagen jag lämnade klubben fick jag uppleva en av mina bästa dagar någonsin. Jag tackar alla i klubben för det. Vi har mer att upprätta här och det var därför ett enkelt val att komma tillbaka. Jag har inte haft något att göra med fotboll överhuvudtaget i snart sex månader och trodde ett tag att det skulle bli så hela säsongen. Den senaste tiden har jag dock kollat lite vad de olika klubbarna gör i ligan.