Ersun Yanal uppges vara klar för Fenerbahce

Den turkiske fotbollstränare Ersun Yanal bekräftade förra veckan att han har träffat Fenerbahce.

Sedan söndagens förlust mot Akhisarspor så har det rapporterats ännu mer om att Ersun Yanal är klar för Fenerbahce och idag har flera medier, utan att nämna varandra och vända sig mot sina egna källor, bekräftat att Ersun Yanal har skrivit på för ett och ett halvt år med Fenerbahce.

Enligt A Haber så har Damien Comolli redan fått Ersun Yanals lista på vilka spelare han vill ha in och Ali Koc ska enligt turkiska rapporter, vara övertygad om att Ersun Yanal är den rätta tränaren att lyfta Fenerbahce från krisen.

Efter att den femtonde omgången spelats klart ikväll så är Fenerbahce näst sist i ligan med 14 poäng.

Ersun Yanal tränade Fenerbahce mellan 2013-2014 och blev då även ligamästare. Hans senaste klubb var Trabzonspor.