Hattrick av Erkan Zengin

Erkan Zengin gjorde tre mål när Fatih Karagümrük besegrade Darica Genclerbirligi i den senaste ligaomgången av TFF 2. Lig.

Erkan stod för ett äkta hattrick i den andra halvleken vid ställningen 1-2 till Darica Genclerbirligi. Han kvitterade i den 72a minuten, gjorde ledningsmålet i den 83e minuten och fastställde slutresultatet till 4-2 i den 94e minuten. Han har nu gjort 10 mål på 15 ligamatcher den här säsongen och är i delad ledning av skytteligan i “röda” gruppen av tredjeligan.

Fatih Karagümrük har 4 segrar och 2 oavgjorda på sina 6 senaste ligamatcher. Laget ligger på tredjeplats i tabellen på samma poäng (32) som andraplacerade Manisa Büyüksehir Belediye SK. Det är fem poäng upp till ettan Tuzlaspor.

I tredjeligan finns det två grupper, “vita” och “röda” gruppen. Seriesegrarna går direkt upp till Spor Toto 1. Lig. Lagen som placerar sig på 2-5e plats i varje grupp spelar slutspel mot varandra i bäst av två matcher och vinnarna i varje grupps slutspel gör upp om den sista platsen till andraligan i en match på neutral plan.