Officiellt: Ersun Yanal tillbaka i Fenerbahce

Under fredagen blev det officiellt. Ersun Yanal tar över Fenerbahce.

Supportrarna har tydligt visat vem de vill ha som sin nye tränare och som de ville ha in redan i somras och även innan dess. Nu är Ersun Yanal tillbaka i Fenerbahce och alla rykten som florerat hela veckan är nu bekräftade då klubben gick ut på sin officiella hemsida och bekräftade att Ersun är tillbaka.

Klubben meddelade igår att båda parter (mellan klubben och Phillip Cocu) har kommit överens om att bryta kontraktet och avtalet och även Ervin Koeman slutar som tillförordnad tränare. Ersun Yanal tar över omgående och kommer alltså tillbaka till fotbollen och Fenerbahce, han senaste klubb var Trabzonspor 2017 och i Fenerbahce var han tränare mellan säsongen 2013-14 och blev ligamästare.