Proffskollen: Kaan Ayhan matchvinnare med två mål för Fortuna Dusseldorf

Landslagets mittback Kaan Ayhan spelar till vardags i Fortuna Dusseldorf och under lördagen blev han stor matchvinnare för sitt lag.

TYSKLAND:

Kaan Ayhan gjorde lagets båda mål som kom i andra halvlek när Fortuna Dusseldorf vann 2-0 över Freiburg. Även Kenan Karaman spelade från start för Dusseldorf och blev utbytt i den 70:e minuten.

Nuri Sahin spelade 90 minuter när Werder Bremen gästade hans gamla klubb, Borussia Dortmund, och förlorade med 2-1 på Signal Iduna Park. Efter matchen tackades Nuri Sahin av med stående ovationer av den “gula väggen”, Dortmund-supportrarna,  och Dortmund-spelarna i sin comeback till sin gamla hemmaarena där han var med och vann ligatiteln och blev även ligans bäste spelare 2010/11.

Suat Serdar spelade från start och 90 minuter för Schalke 04 som spelade 1-1 borta mot Augsburg. Den unge talangen Ahmet Kutucu som gjorde i veckan Champions League-debut, gjorde sin Bundesliga-debut när han byttes in i den 66:e matchminuten.

SPANIEN:

I Spanien spelade Okay Yokuslu 90 minuter för Celta Vigo. Okay blir bättre och bättre och gjorde mål i förra omgången, den turkiske defensive mittfältaren är ett givet val i startelvan numera. Matchen mot Leganes på hemmaplan slutade 0-0 och Emre Mor var utanför matchtruppen för Celta Vigo.

Real Valladolid tog emot Atletico Madrid på hemmaplan och det blev en målfest som slutade 3-2 till gästerna från Madrid. Enes Ünal spelade hela matchen för Valladolid men blev mållös. Den 21-årige anfallaren har gjort 3 mål 14 matcher den här säsongen.

ENGLAND:

Cenk Tosun satt på bänken hela matchen för Everton som förlorade 3-1 borta mot Manhester City. En tung period för Cenk som efter en mycket bra vårsäsong ifjol har fått sparsam med speltid under höstsäsongen.

Caglar Söyüncü var utanför matchtruppen för Leicester City som förlorade 1-0 mot Crystal Palace.