VIDEO: Akhisarspor 3-0 Fenerbahce: Akhisarspors fjärde raka seger mot Fenerbahce

Akhisarspor besegrade Fenerbahce med 3-0 på söndagskvällen. Det var lagets fjärde raka seger mot Fenerbahce.

Akhisarspor har visat sig bli en mardrömsmotståndare för Fenerbahce. Förra säsongen blev det förlust i båda ligamatcherna och i cupfinalen. På söndagen kom fjärde raka förlusten.

Jeremy Bokila gjorde 1-0 till hemmalaget i den 26e minuten. Bokila har nu gjort mål i tre raka matcher, två gånger i ligan och en gång i cupen. I den andra halvleken var Akhisar närmade att göra ytterligare mål än vad Fenerbahce var att kvittera. Bl.a. sköt Josue i stolpen och Akhisarspor skulle komma att göra ytterligare mål. I den 82a minuten gjorde inhopparen Elvis Manu 2-0, hans fjärde mål den här säsongen och på tilläggstid i den 95e minuten fastställde en annan inhoppare Adrien Regattin slutresultatet till 3-0 med ett fint mål.

Daniel Larsson fanns med i Akhisarspors matchtrupp men fick ingen speltid.

Akhisarspor som har bara en förlust på de fem senaste ligamatcherna (två segrar, två oavgjord, en förlust) tog sig upp från nedflyttningsplatserna förbi Fenerbahce i tabellen och ligger på trettondeplats med 16 poäng. Fenerbahce som har bara en seger på de tio senaste ligamatcherna (en seger, fem oavgjorda, fyra förluster) ligger under nedflyttningsstrecket på sextondeplats i tabellen med 14 poäng.

(www.nGolos.com) Akhisarspor vs Fenerbahce (Süper Lig)

Check out this video on Streamable using your phone, tablet or desktop.