VIDEO: Anfallstalangens första mål i Bundesliga

Anfallstalangen Ahmed Kutucu gjorde på lördagen sitt första mål i Bundesliga.

18-årige Ahmed har spelat för Schalke 04 sedan 2011 och har under de senaste åren öst in mål för Schalkes olika juniorlag. Den här säsongen har han fått chansen i A-laget och för en vecka sedan debuterade i Bundesliga när han blev inbytt mot Augsburg. I den efterföljande matchen mot Bayer Leverkusen tidigare i veckan var han med i matchtruppen men fick ingen speltid.

I lördagens match mot Stuttgart fick han återigen speltid. Han blev utbytt i den 73e minuten och fem minuter senare gjorde han sitt första mål i Bundesliga när han fastställde slutresultatet 3-1 till Schalke.

Ahmed som är född 2000 har spelat för Turkiets U17- och U19-landslag.

21-årige Suat Serdar som har spelat för Tysklands olika ungdomslandslag och spelar just nu för Tysklands U21-landslag startade för Schalke men blev utbytt i den andra halvleken pga skada.