VIDEO: Galatasaray tappade 2-0 till 2-2 på hemmaplan

Galatasaray fick bara en poäng med sig ifrån hemmamötet mot jumbolaget Caykur Rizespor trots en tvåmålsledning.

Garry Rodrigues som var tillbaka efter sin tre matchers avstängning gav Galatasaray ledningen fem minuter innan halvtidsvilan och tretton minuter in på den andra halvleken utökade Eren Derdiyok ledningen till två noll.

Galatasaray såg ut att få med sig alla tre poängen men Rizespor kom tillbaka. Aminu Umar reducerade i den 67e minuten och förra säsongens skytteligavinnare i andraligan Samu kvitterade i den 80e minuten. Slutresultatet blev 2-2.

Galatasaray har bara en seger på de sju senaste ligamatcherna (en seger, fyra oavgjorda samt tre förluster) och bara två segrar på de elva senaste tävlingsmatcherna (två segrar, fyra oavgjorda samt fem förluster). En av dessa segrar har kommit på division tre-laget Keciörengücü i turkiska cupen.

Galatasaray tappade viktiga poäng i tabelltoppen och ligger just nu på femteplats med 25 poäng. Det är en poäng upp till Kasimpasa på andraplats och fem poäng upp till Istanbul Basaksehir på förstaplats. Både Kasimpasa och Basaksehir har chansen att dra ifrån med ytterligare poäng då båda lagen spelar senare i omgången. Rizespor som spelade sin tredje raka oavgjorda match i ligan är kvar på sistaplats med 11 poäng och har tre poäng upp till rätt sida om nedflyttningsstrecket.

İşte Galatasaray – Çaykur Rizespor maçının özeti – tr.beinsports.com

Check out this video on Streamable using your phone, tablet or desktop.