VIDEO: Galatasaray vann igen efter fyra matcher

Galatasaray besegrade Sivasspor och bröt en segerfri svit på fyra matcher i ligaspelet.

Men det var gästerna som tog ledningen i den nionde minuten genom Robinho som blev framspelad av Douglas. Galatasaray kvitterade på straffspark i den tjugonde minuten genom Eren Derdiyok efter VAR-beslut. Det var Erens sjunde ligamål på tretton matcher och han blev därmed Galatasarays bästa målskytt under den första halvan av säsongen.

Tio minuter efter kvitteringsmålet tog Galatasaray ledningen genom Sofiane Feghouli efter en fin aktion av Badou Ndiaye dessförinnan. Men Sivasspor skulle kvittera innan halvtidsvilan och det var återigen Robinho som gjorde mål ännu en gång framspelad av Douglas. Robinho gjorde sitt åttonde ligamål på sexton matcher och Douglas sitt femte assist på femton ligamatcher.

I början av den andra halvleken tog Galatasaray på nytt ledningen i matchen genom Henry Onyekuru efter en fin passning från Fernando. Målet godkändes efter att domaren använt sig av VAR. Onyekuru fastställde sedan slutresultatet till 4-2 i den 69e minuten. Det var hans sjätte ligamål på femton matcher den här säsongen.

Galatasaray vann igen efter en förlust och tre oavgjorda matcher. Laget ligger på femteplats i tabellen på samma poäng (29) som tvåan Trabzonspor, trean Yeni Malatyaspor och fyran Kasimpasa. Sivasspor som förlorade igen efter fyra segrar och två oavgjorda matcher ligger på niondeplats i tabellen med 24 poäng.

Mattias Bjärsmyr spelade hela matchen för Sivasspor.

(www.nGolos.com) Galatasaray vs Sivasspor (Süper Lig)

Check out this video on Streamable using your phone, tablet or desktop.