VIDEO: Mållös avslutning för Fenerbahce – avslutar året på nedflyttningsplats

Antalyaspor mot Fenerbahce på måndagskvällen slutade mållös.

Fenerbahce var närmast segern men Antalyaspors belgiska målvakt Ruud Boffin som är inne på sin sjunde säsong i turkiska ligan gjorde ett par bra räddningar bl.a. på en frispark slagen av Mehmet Ekici i den andra halvleken.

Antalyaspor som har varit ett av höstens lag avslutar den första halvan av säsongen på en sjätteplats i tabellen med 27 poäng två poäng efter fyra lag som har 29 poäng.

Fenerbahce däremot gör klubbens sämsta säsong i historien och ligger näst sist i tabellen efter halva säsongen med bara 16 poäng på 17 matcher. Det innebär en nedflyttningsplats. Det oavgjorda resultatet mot Antalyaspor var lagets femte raka ligamatch (tre oavgjorda och två förluster) utan seger.

(www.nGolos.com) Antalyaspor vs Fenerbahce (Süper Lig)

Check out this video on Streamable using your phone, tablet or desktop.