VIDEO: Sivasspor besegrade Göztepe

Sivasspor fortsätter att visa bra form i ligaspelet. På lördagen besegrades Göztepe med 2-0 på hemmaplan.

Efter en mållös första halvlek gjorde Sergiy Rybalka 1-0 på straffspark i den 60e minuten. Vid straffsituationen fick Göztepes mittback Kadu sitt andra gula kort och blev utvisad. Tjugo minuter senare fastställde högerbacken Douglas slutresultatet på nick efter inlägg av Emre Kilinc. Douglas som är på lån från Barcelona gjorde sitt andra ligamål för säsongen.

Mattias Bjärsmyr fanns med från start och spelade hela matchen. I Sivas saknades Robinho pga avstängning. I Göztepe spelade Celso Borges från start men blev utbytt i den andra halvleken.

Sivasspor spelade sin femte raka match i ligan utan förlust (3 segrar och 2 oavgjorda). På de fyra senaste matcherna har det blivit tre segrar och två av segrarna har kommit mot Besiktas och Istanbul Basaksehir på bortaplan. Laget klättrade ett par placeringar i tabellen och ligger just nu på niondeplats med 21 poäng. Göztepe förlorade sin fjärde raka match i ligan och har under de senaste veckorna dalat i tabellen. Laget är på tolfteplats med 18 poäng.