VIDEO: Trabzonspors tredje raka seger

Trabzonspor besegrade Konyaspor på hemmaplan och tog sin tredje raka seger i ligan.

För fyra omgångar sedan förlorade Trabzonspor mot Yeni Malatyaspor med hela 0-5. Sedan dess har det blivit tre raka segrar och alla matchavgörande målen har kommit i slutet av matcherna. I segern (2-1) mot Fenerbahce gjorde Jose Sosa 2-0 i den 75e minuten, i segern (2-0) mot Kayserispor gjorde inhopparen Caleb Ekuban 1-0 i den 82a minuten och i lördagens seger mot Konyaspor kom ledningsmålet i den 76e minuten.

Hugo Rodallega gjorde mål på straffspark, hans sjunde ligamål den här säsongen. Någon minut senare gjorde Ekuban 2-0 och Ogenyi Onazi fastställde slutresultatet till 3-0 i den 89e minuten.

Trabzonspor är på fjärdeplats i tabellen på samma poäng (24) som trean Besiktas och femman Galatasaray. Konyaspor som åkte på sin första förlust efter fyra matcher (två segrar och två oavgjorda) är på åttondeplats i tabellen med 21 poäng.

Trabzonspor 3-0 Atiker Konyaspor maç özeti

Check out this video on Streamable using your phone, tablet or desktop.