VIDEO: Umut Bozok målskytt när Nimes vann

Umut Bozok gjorde sitt andra ligamål för säsongen när Nimes besegrade Caen med 2-1 på bortaplan.

Umut som hade gjort en assist som avbytare i matchen innan fick chansen från start och gav Nimes ledningen i den 18e minuten. Han tunnlade sin försvarare inne i straffområdet och satte bollen i nät. Umut spelade hela matchen och Nimes vann sin tredje raka seger i ligaspelet.

Nimes som är nykomlingar i Ligue 1 den här säsongen har fyra segrar och en förlust på de fem senaste matcherna. Laget ligger på åttondeplats i tabellen med 23 poäng och fem poäng upp till fjärdeplatsen som ger spel i Europa League nästa säsong.

Umut vann förra säsongen skytteligan i Ligue 2 med 24 mål på 36 matcher. Den här säsongen har han gjort 2 mål och 3 assist på 15 matcher i Ligue 2.