Abdülkadir Ömür uttalar sig kring Liverpools intresse

Europas storklubbar fortsätter att visa intresse för Trabzonspors stortalang Abdülkadir Ömür.

Den senaste klubben som har visat intresse för honom är engelska ligaledarna Liverpool. De senaste dagarna har det skrivits mycket om att Liverpool och Jürgen Klopp vill ha 19-årige Ömür och nu bekräftar spelaren själv intresset:

– Den spelare som jag har blivit idag är tack vare Trabzonspor. Liverpool är en mycket viktigt klubb men det är min klubb som måste ta ett beslut kring buden som kommer in. Som sagt det är Trabzonspor som har gjort mig till den jag är och jag vill inte lämna för Europa förrän jag har vunnit något med Trabzonspor. Skulle klubben säga att jag ska lämna så lämnar jag, skulle klubben säga att jag ska stanna så stannar jag, sade Abdülkadir Ömür.