Loret Sadiku har förlängt kontraktet med Kasimpasa

Loret Sadiku, 27 år har förlängt kontraktet med Kasimpasa.

Sadikus nya kontrakt med Kasimpasa sträcker sig över tre år till juni 2022. Det gamla kontraktet skulle ha gått ut efter säsongen. Sadiku värvades till Kasimpasa från Mersin Idman Yurdu inför säsongen 2016/17. Han är inne på sin tredje säsong i Kasimpasa och totalt femte säsong i turkiska ligan.

Det har blivit 126 matcher i Süper Lig. 71 matcher i Kasimpasa och 55 matcher i Mersin Idman Yurdu.

Under den pågående säsongen har Sadiku gjort 1 mål och 2 assist på 16 ligamatcher. I den senaste ligaomgången gjorde han ett mål och en assist i 4-1 segern mot Besiktas. Se målet och assisten på länken.

Förutom Sadiku har Kasimpasa också förlängt kontraktet med 33-årige franska vänsterbacken Olivier Veigneau som även han hade ett kontrakt som skulle ha gått ut efter säsongen. Veigneau som är inne på sin fjärde säsong i Kasimpasa och spelat 104 matcher i ligan har förlängt sitt kontrakt till juni 2020.