Officiellt: Diagne är klar för Galatasaray – Mitroglou hämtas in på lån

Galatasaray meddelade igår att de har gjort klart med skytteligaledaren i ligan: Mbaye Diagne från Kasimpasa. 

Klubben hade svårigheter med att meddela börsen om förhandlingar men lyckades senare officiellt slutföra förhandlingarna och bekräfta Diagne som lagets nya anfallare.

Diagne har varit en av de målfarligaste anfallarna i Europa och står just nu på 20 mål på 17 spelade matcher. Den senegalesiske anfallaren har varit en av de absolut viktigaste spelarna i Kasimpasa som har överraskat många den här säsongen.

Samtidigt bekräftar klubben att den grekiske anfallaren Konstantinos ”Kostas” Mitroglou hämtas in på lån från franska Marseille. Den 30-årige anfallaren blir Galatasarays första grekiske spelare någonsin och förhandlingarna har blivit presenterade i KAP (börsen i Istanbul). Klubben bekräftar även på sin hemsida att anfallaren har klarat läkarundersökningen.

Kostas Mitroglou i Galatasaray-tröja under sin läkarundersökning.