Officiellt: Fenerbahce värvar från rivaler – Serdar Aziz och Tolgay Arslan klara

Fenerbahce har behövt en hel del förstärkningar och nu trillar ett par transfers in också.

Tidigare i veckan blev det klart med ett lån från Chelsea – Victor Moses. Igår kväll blev Serdar Aziz officiellt klar och skrev på för Fenerbahce efter att ha kommit överens om att bryta kontraktet med Galatasaray. Den 28-årige turkiske landslagsbacken kom överens om att bryta kontraktet med Galatasaray och Galatasaray gick ut med ett uttalande om att spelaren inte kommer att kräva sina resterande pengar som hade varit ett problem i förhandlingarna av att bryta kontraktet samtidigt som spelaren betalar 2,3 miljoner euro för att lösa sig från kontraktet.

Serdar Aziz anländer med andra ord som free transfer till Fenerbahce.

Samtidigt har Fenerbahce även gjort klart med Tolgay Arslan från Besiktas. Det har ännu inte bekräftats officiellt från klubbens hemsida men spelaren har passerat sin läkarundersökning och även skrivit på avtalen och publicerat en bild iklädd i en Fenerbahce-tröja:

Fenerbahce betalar tre miljoner euro för Tolgay Arslan. Det är ännu oklart hur långt kontraktet sträcker sig.