Roma sägs vara ute efter två turkiska spelare

AS Roma har lagt till två turkiska spelare på sin lista och sin radar.

Efter succéförvärvet av Cengiz Ünder för två somrar sedan så har den italienska storklubben börjat följa två andra turkiska talanger som klubben sägs vara väldigt intresserade utav enligt beIN Sports.

En av spelarna är Galatasarays talangfulle 18-årige mittback Ozan Kabak som har tagit en startplats i de regerande mästarnas startelva. Enligt källan så har Roma redan förberett sitt bud på mittbacken. Enligt uppgifterna så har Romas sportchef Monchi förberett ett bud som ligger på 7,5 miljoner euro.

Den andra spelaren är Besiktas-kaptenen Oguzhan Özyakup som har haft en tung tid i Besiktas. Den 26-årige mittfältaren har inte haft det lätt under hösten och har inte spelat lika mycket som tidigare säsonger.