VIDEO: Ahmed Kutucu målskytt mot Bayern München i Schalke 04’s förlustmatch

18-årige anfallaren Ahmed Kutucu gjorde mål på bortaplan mot Bayern München.

Kutucu som har spelat för Turkiets U17- och U19-landslag gjorde sitt första mål i Bundesliga i slutet av december. Tidigare i veckan gjorde han ett mål och en assist när Schalke 04 gick vidare i tyska cupen efter 4-1 mot Fortuna Düsseldorf.

På lördagen fick Ahmed chansen från start när Schalke 04 mötte Bayern München på bortaplan. Ahmed kvitterade för Schalke 04 i den 25e minuten men det blev förlust med 1-3 till slut och han blev utbytt i den 73e minuten. Även Suat Serdar spelade från start för Schalke 04 och blev utbytt i den andra halvleken.

Ahmed som även har debuterat i Champions League den här säsongen har gjort 3 mål och 1 assist på 7 tävlingsmatcher för Schalke 04 den här säsongen. Han skrev nyligen på ett nytt kontrakt med Schalke 04 som sträcker sig till efter säsongen 2021-22.

Ahmed Kutucus mål mot Bayern München

Ahmed Kutucus mål i tyska cupen