VIDEO: Istanbul Basaksehir tappade poäng mot nästjumbon

Serieledaren Istanbul Basaksehir tappade poäng mot nästjumbon B.B. Erzurumspor på hemmaplan.

Basaksehir hade på lördagseftermiddagen chansen att sätta press på sina konkurrenter och dra ifrån i toppen av tabellen i hemmamatchen mot B.B. Erzurumspor men tappade istället två poäng.

Hemmalaget tog ledningen i matchen i elfte minuten efter ett självmål av norske anfallaren Kristian Fardal Opseth. Det blev första halvlekens enda mål. I den 74e minuten kvitterade bortalaget genom veteranmittbacken Egemen Korkmaz, 36 år språngnick vilket också blev slutresultatet. Egemen som har spelat för bl.a. Trabzonspor, Besiktas och Fenerbahce tillhörde Basaksehir förra säsongen men spelade inga ligamatcher för klubben.

Trots poängtappet har Basaksehir fortfarande en stor ledning i tabellen. Det är nio poäng ner till tvåan Galatasaray som har en match mindre spelad och trean Besiktas. Nykomlingen B.B. Erzurumspor är fortsatt nästjumbo med 18 poäng och har fyra poäng till rätt sida om nedflyttningsstrecket.

Senast B.B. Erzurumspor vann en match i ligan var i slutet av november då det blev två raka segrar.

İşte Medipol Başakşehir – BB Erzurumspor maçının özeti – tr.beinsports.com

Check out this video on Streamable using your phone, tablet or desktop.