Moussa Sows första mål i Gazisehir Gaziantep

Moussa Sow har gjort sitt första mål för Gazisehir Gaziantep i andraligan.

Efter att ha varit klubblös första halvan av säsongen sedan han brutit kontraktet med FC Shabab Al-Ahli skrev Sow på för Gazisehir Gaziantep i turkiska andraligan (Spor Toto 1. Lig).

Sow hade tidigare spelat 5,5 säsonger i Fenerbahce och gjort 75 mål på 185 tävlingsmatcher för klubben varav 67 mål på 142 matcher i Süper Lig. Han har under sina år i Turkiet blivit känd mest för att göra spektakulära mål vilket även han gjorde innan flytten till Turkiet. Under andra halvan av förra säsongen var han utlånad till Bursaspor där det blev 4 mål på 11 ligamatcher. Efter säsongen spelade han VM i Ryssland för Senegal och efter mästerskapet avslutade han sin landslagskarriär där det blev 19 mål på 50 matcher.

På fredagskvällen gjorde han sitt första mål i femte matchen för Gazisehir Gaziantep när Elazigspor besegrades med 2-0. Målet kom i 31a minuten och Sow spelade hela matchen.

Segern var Gazisehir Gazianteps andra raka och laget ligger just på femteplats i tabellen vilket ger en playoff-plats till Süper Lig. Upp till andraplatsen vilket ger en direktplats till Süper Lig är det sex poäng och ner till sjundeplatsen utanför playoff är det tre poäng.