Hugo Lloris: “Vi har stor respekt för Turkiet”

Hugo Lloris som är en av världens främsta målvakter vaktar buren i Frankrike. Till vardags spelar han i Tottenham som inte för så längesedan spelade Champions League-final mot Liverpool och förlorade med 2-0. Den store målvakten hyllar Turkiet och säger att det kommer att bli en match som mycket väl kan visa vem som blir etta och tvåa i gruppen.

-Turkiet är ett stort fotbollsland. Därför kan man även räkna Turkiet bland favoriter. Island har stått för framgångsrika år och det går även att räkna in dem i den kategorin. Matchen som vi spelar imorgon (idag, lördag) kommer bli en väldigt viktig match. Framförallt när det gäller vem som kan komma etta och tvåa i gruppen så blir det här en viktig match.

– Vi har stor respekt för Turkiet. De har en ny förbundskapten och därför finns det en stor lust och vilja (att vinna matchen). Turkarna älskar fotbollen, de har stort intresse och passion för sina klubbar och landslag, det visar även deras liga. Med allt detta i åtanke måste vi ligga i väldigt tätt i denna matchen, säger Hugo Lloris.