Hugo Rodallega lämnar Trabzonspor – klar för nykomlingen

Hugo Rodallega fortsätter karriären i Denizlispor.

Rodallegas kontrakt med Trabzonspor gick ut efter den gångna säsongen och parterna lyckades inte komma överens om ett nytt. Nu fortsätter den 33-årige colombianske anfallaren karriären i Denizlispor som är tillbaka i Süper Lig efter nio år.

Rodallega gjorde 15 mål på 33 ligamatcher förra säsongen och blev Trabzonspors bästa målskytt. Totalt gjorde han 35 mål på 80 tävlingsmatcher på sina 2,5 år i klubben. Dessförinnan spelade han 1,5 år i Akhisarspor där han gjorde 25 mål på 54 tävlingsmatcher. Ser man bara till matcherna i Süper Lig har Rodallega gjort 49 mål på 122 matcher.

Han har tidigare under sin karriär även spelat för bl.a. Wigan och Fulham samt gjort 44 landskamper för Colombia.

Kontraktet med Denizlispor är på ett år.