Nihat Özdemir ny president för Turkiska fotbollsförbundet

Nihat Özdemir är ny president för det Turkiska fotbollsförbundet.

Slutet av förra veckan samlades det Turkiska fotbollsförbundet i Ankara där valet av ny president hölls efter att Yildirim Demirören valde att avgå tidigare i våras. Framtill idag var det Hüsnü Güreli som ledde Yildirim Demirörens arbete tills den stora samlingen där det röstades fram vem som skulle bli ny president för förbundet. Av 183 delegater så fick Nihat Özdemir 179 röster, fyra röster ogiltigförklarades.

I Nihat Özdemirs ledning så kommer följande medlemmar att ingå:

Servet Yardımcı, Mehmet Baykan, Erdal Bahçıvan, Erhan Kamışlı, Yılmaz Büyükaydın, Ali Düşmez, Mustafa Çağlar, İsmail Erdem, Mustafa Hacı Kerimoğlu, Nuri Akın, Selim Soydan, Hasan Akıncıoğlu, Alkın Kalkavan, Hamit Altıntop.

Efter att ha blivit vald till ny president för Turkiska fotbollsförbundet berättade Nihat Özdemir att målet är fortfarande att komma med till EM 2020 och att Turkisk fotboll ska slå sig in i topp 10 i världen.