Vänsterback och anfallare till Kasimpasa

Kasimpasa har gjort klart med en vänsterback och anfallare.

Vänsterbacken är 23-årige Karim Hafez som var på lån i klubben under andra halvan av förra säsongen. Kasimpasa har förlängt lånet från hans egyptiska klubb Wadi Degla i ytterligare en säsong. Hanez spelade förra säsongen 13 matcher och noterades för 2 assist.

Anfallaren heter Mame Baba Thiam och är 26 år gammal från Senegal. Han kommer närmast från spel i Ajman Club i Förenade Arabemiraten där han gjorde 13 mål på 26 ligamatcher förra säsongen. Dessförinnan spelade han en kortare tid i iranska Esteghlal FC där han gjorde 4 mål på 6 ligamatcher och 7 mål på 6 matcher i asiatiska Champions League. Thiam har under sin fotbollskarriär tillhört klubbar som Treviso, Inter, Sassuolo, Avellino, South Tirol, Lanciano, Juventus, Zulte Waregem, PAOK och Empoli.

Kasimpasas kontrakt med Thiam är på 2 år med option på ytterligare 1 år.