Abdul Khalili målskytt i två raka träningsmatcher

Abdul Khalili har gjort mål i två raka träningsmatcher.

Khalili som vann U21-EM med Sverige 2015 och som har spelat 1 A-landskamp för Sverige hade ingen rolig första säsong i Kasimpasa. Efter att ha blivit matchhjälte i ligapremiären förra året med ett mål och en assist skadade han sig i samband med frisparksmålet vilket höll honom borta från fotbollen under en längre tid.

Han gjorde comeback i februari tidigare i år men missade slutet av säsongen pga ännu en skada. Det blev spel i totalt åtta ligamatcher och en cupmatch. Men nu är han skadefri igen och förbereder sig inför den nya säsongen.

Khalili har gjort mål i två raka träningsmatcher, först mot Puskas FC från Ungern i fredags och sedan mot Al-Ettifaq från Saudiarabien i söndags. Kasimpasa vann första matchen med 3-2 och andra matchen med 4-0.

Khalili har spelat fem säsonger i Süper Lig. De två första säsongerna med Mersin Idman Yurdu. Sedan blev det spel i Genclerbirligi i två säsonger innan han flyttade till Kasimpasa förra året.