Är Falcao på väg till Galatasaray?

Blir Falcao sommarens största värvning i turkisk fotboll?

TRT Spor skriver att Galatasaray har kommit överens med Falcao, 33 år och nu försöker klubben komma överens med Monaco. TRT Spor skriver vidare att Galatasaray vill ha klart med Falcao innan träningsmatchen mot Fiorentina den elfte augusti.

Enligt det som skrivs kommer Falcao få en årslön på 5 miljoner Euro.

Falcao behöver ingen närmare presentation. Han har spelat i River Plate, Porto, Atletico Madrid, Manchester United och Chelsea. Tiden i England var dock inte bland hans bästa i karriären mycket pga skadeproblem.

Han har gjort 83 mål på 140 tävlingsmatcher i Monaco, 41 mål på 101 matcher i River Plate, 70 mål på 91 matcher i Atletico Madrid, 72 mål på 87 matcher i Porto, 4 mål på 29 matcher i Manchester United, 1 mål på 12 matcher i Chelsea och 34 mål på 88 landskamper för Colombia. I Europa-spelet har det blivit 12 mål på 26 matcher i Champions League och 30 mål på 31 matcher i Europa League.