Denizlispor värvar från Leeds United

Nykomlingen Denizlispor har gjort klart med ännu en spelare.

Under tisdagen meddelade klubben att yttermittfältaren Hadi Sacko har värvats från Leeds United. Avtalet är på två år.

Hadi Sacko, 25 år var utlånad till Ankaragücü andra halvan av förra säsongen där det blev 3 mål och 1 assist på 15 ligamatcher. Första halvan av säsongen var han utlånad till Las Palmas i spanska andraligan. Han spelade 38 matcher för Leeds i Championship säsongen 2016/17 och 16 matcher i Championship säsongen 2017/18.

Han har tidigare under sin karriär även spelat för Bordeaux, Le Havre, Sporting Lissabons andralag och Sochaux.

Sacko är Denizlispors sjunde värvning inför återkomsten till Süper Lig. Sedan tidigare har målvakten Tolgahan Acar från Sivasspor, mittbackarna Mustafa Yumlu från Akhisarspor och Cristian Sapunaru från Kayserispor, högerbacken Tiago Lopes från Kayserispor, yttermittfältaren Sedat Sahintürk från Besiktas samt anfallaren Hugo Rodallega från Trabzonspor värvats.

Åtta spelare har lämnat klubben.