Galatasaray värvar målvakt

Galatasaray har värvat målvakten Okan Kocuk.

Okan, 23 år kommer närmast från Bursaspor där han är fostrad och debuterade i klubbens A-lag som 19-åring. Förra säsongen spelade han 22 matcher i Süper Lig när Bursaspor åkte ned till andraligan.

Okan har under sin tid i Bursaspor blivit utlånad två gånger, först till Bandirmaspor och Istanbulspor.

Han har skrivit på ett fyraårskontrakt med Galatasaray värt 2.5 miljoner TL första året, 2.75 miljoner TL andra året, 3.25 miljoner TL tredje året och 3.75 miljoner TL fjärde året. Han ska dessutom få 3 miljoner TL i signeringsbonus.

Okan är värvad först och främst för att vara reserv till förstamålvakten Fernando Muslera men säger själv efter övergången att han vill bli en legend i Galatasaray. Han har tidigare blivit uttagen till det turkiska landslaget dock utan att debutera.