Galatasaray vill låna Fulhams mittfältare

Jean Michael Seri till Galatasaray?

Galatasaray har tappat två centrala mittfältare. Badou Ndiaye har återvänt till Stoke efter lån och Fernando har sålts till Sevilla. Nu vill Galatasaray och lagets tränare Fatih Terim värva två spelare till dessa positioner. Sedan tidigare har klubben varit intresserade av Ever Banega och där fortsätter förhandlingarna med Sevilla.

Nu skrivs det också att Galatasaray vill låna Fulhams 27-årige mittfältare Jean Michael Seri. Seri har nyligen varit och spelat Afrikanska mästerskapen med Elfenbenskusten där laget åkte ut i kvartsfinal efter straffsparkar mot Tunisien.

Fulham värvade Seri inför förra säsongen för 30 miljoner Euro från Nice där han hade varit ordinarie i tre säsonger. Fulham åkte som nykomling ut ur Premier League och Seri spelade 32 ligamatcher.