Jimmy Durmaz: “Jag känner stor stolthet”

Jimmy Durmaz första intervju som Galatasaray-spelare.

Han intervjuades av klubbens egna TV-kanal, GS TV efter att övergången blivit klar.

Om att komma till Galatasaray
– Jag är mycket glad över att komma till Galatasaray. Jag kände stor stolthet när jag tog på mig tröjan. Jag kan lova vår fans att jag kommer att ge allt på planen och göra allt jag kan för att vi återigen ska bli ligamästare den kommande säsongen.

Om Fatih Terim
– Jag har pratat med honom ett par gånger tidigare. Jag tycker om honom, han är en mycket stor tränare. Han är Turkiets största tränare. Det är en ära för mig att kunna arbeta tillsammans med en sån här stor tränare.”

Det ska bli häftigt att spela inför fansen på den här arenan. Jag ser mycket fram emot säsongen. Vi ska återigen bli mästare. Cimbombom är störst!