Bosniens trupp till EM-kvalet: Fem spelare från Turkiet

Fem spelare från Turkiet har blivit uttagna till Bosniens landslagstrupp till EM-kvalet.

Bosniens förbundskapten Robert Prosinecki som har varit tränare i Kayserispor har tagit ut truppen till matcherna mot Liechtenstein och Armenien i EM-kvalet i början av september.

Truppen fem spelare från Turkiet.

Målvakten Ibrahim Sehic, mittfältarna Edin Visca och Deni Milosevic samt anfallarna Riad Bajic och Irfan Hadzic.

Truppen
Målvakter İbrahim Sehic (Büyükşehir Belediye Erzurumspor), Kenan Piric (Maribor), Jasmin Buric (Hapoel Haifa)

Försvarare Darko Todorovic (Holstein Kiel), Sead Kolasinac (Arsenal), Toni Sunjic (Dinamo Moskova), Ermin Bicakcic (Hoffenheim), Ervin Zukanovic (El Ahli), Eldar Civic (Ferencvarosi), Marko Mihojevic (Erzgebirge Aue), Adnan Kovacevic (Korona Kielce)

Mittfältare Stjepan Loncar (Rijeka), Muhamed Besic (Sheffield United), Gojko Cimirot (Standard Liege), Miralem Pjanic (Juventus), Elvis Saric (El Ahli), Rade Krunic (Milan), Zoran Kvrzic (Rijeka), Haris Duljevic (Nimes Olympique), Edin Visca (Medipol Başakşehir), Deni Milosevic (Konyaspor), Amer Gojak (Dinamo Zagreb)

Anfallare Edin Dzeko (Roma), Riad Bajic (Konyaspor), İrfan Hadzic (Akhisarspor)

Bosnien har inlett EM-kvalet med 4 poäng efter 4 matcher och ligger med det på femteplats i en grupp med Armenien, Grekland, Finland, Italien och Liechtenstein. De två bästa länderna i varje grupp går till EM 2020 som spelas runt om i Europa.