Carlos Kameni till Real Madrid?

Spanska nättidningen OK Diario skriver att Fenerbahces målvakt Carlos Kameni kan hamna i Real Madrid.

Real Madrid har lånat ut Andriy Lunin till Real Valladolid, Luca Zidane till Racing Santander och Keylor Navas är på väg bort från klubben. Det har lett till att klubben är på jakt efter en rutinerad målvakt som reserv till Thibaut Courtais.

Flera målvakter har nämnts de senaste dagarna. Som Romas 36-årige målvakt Antonio Mirante, Milans 36-årige målvakt Pepe Reina och Chelseas 37-årige målvakt Willy Caballero.

Ett annan namn som nu också dykt upp är Fenerbahces 35-årige målvakt Carlos Kameni som tidigare under sin karriär spelat 334 matcher i La Liga på tretton säsonger för Espanyol och Malaga.

Kameni som värvades till Fenerbahce inför säsongen 2017/18 har ett år kvar på sin kontrakt värt 2,2 miljoner Euro per år. Efter att ha spelat 9 ligamatcher, 5 cupmatcher och 2 matcher i Europa första säsongen blev det inga matcher alls för honom förra säsongen.