Daniel Sturridge har landat i Istanbul – för att slutförhandla med Trabzonspor

Daniel Sturridge landade i Istanbul på måndagskvällen.

Sturridges mamma och farbror som även är hans agent var nyligen i Trabzon för att bekanta sig med staden och klubben. Efteråt rapporterades det att parterna hade kommit överens om ett treårskontrakt värt 1,5 miljoner Euro.

På måndagskvällen landade Sturridge själv i Istanbul för att slutförhandla med Trabzonspor.

Saxat från tidigare artikel
Sturridge, 29 år är just nu klubblös efter att kontraktet med Liverpool. Han spelade 7,5 säsonger i Liverpool förutom en halvsäsong på lån i Newcastle säsongen 2017/18. Dessförinnan spelade han 3,5 säsonger i Chelsea (var utlånad en halvsäsong till Bolton säsongen 10/11) och tre säsonger i Manchester City.

Han har gjort 77 mål på 218 matcher i Premier League under sin karriär. Förra säsongen blev det 2 mål på 18 matcher.