Denizlispor besegrade Galatasaray i Süper Lig-premiären

Nykomlingen Denizlispor besegrade Galatasaray i ligapremiären med 2-0.

Första halvleken slutade mållös men var händelserik.

Galatasaray missade straffspark i 28:e minuten genom Selcuk Inan efter VAR-beslut, Recep Niyaz i Denizlispor träffade stolpen och Galatasarays mittback Marcao blev utvisad efter två gula kort.

Matchens första mål kom i 73:e minuten genom Recep Niyaz som gjorde ett fint mål utanför straffområdet och Hugo Rodallega fastställde slutresultatet i 93:e minuten. Det var Denizlispors första seger över Galatasaray sedan 2003.

Modou Barrow spelade från start i Denizlispor och Jimmy Durmaz spelade från start i Galatasaray. Barrow tvingades lämna planen i slutet av matchen pga skada och Durmaz blev utbytt i mitten av den andra halvleken.