Emre Kilincs projektil mot Besiktas

Emre Kilinc slog till med ett drömmål i premiäromgången mot Besiktas.

Emre fick en passning av Isaac Cofie och drog sedan till med ett skott från närmare 30 meter från målet. Bollen skruvade sig på vägen och Besiktas’ målvakt Utku Yuvakuran var chanslös.

24-årige yttermittfältaren Emre kom till Sivasspor i januari 2017 efter flera bra säsonger för Boluspor i andraligan. Sivas spelade då själva i andraligan och Emre gjorde 5 mål och 5 assist på 15 matcher när klubben återvände till Süper Lig efter bara ett år.

Han gjorde 2 mål och 7 assist på 33 ligamatcher under sin debutsäsong i Süper Lig och följde upp det med 7 mål och 7 assist på 31 ligamatcher förra säsongen. I mars tidigare i år blev han för första gången uttagen i turkiska landslaget men väntar fortfarande på sin debut.

Emre har blivit bättre med åren och den här säsongen som kan bli ännu bättre har börjat bra.

Hans kontrakt med Sivasspor går ut efter säsongen.

Turkiets stora klubbar har kopplats ihop med honom och efter segern mot Besiktas gjorde Sivasspors president Mecnun Otyakmaz ett uttalande om att klubben har ett pris på honom som ingen har erbjudit hittills.