Fenerbahce utklassade Gazisehir Gaziantep

Fenerbahce fick en drömöppning på säsongen när laget utklassade nykomlingen Gazisehir Gaziantep på hemmaplan.

Segersiffrorna skrevs till 5-0 efter tre mål i första halvleken och två mål i andra halvleken.

Victor Moses gav Fenerbahce ledningen i 6:e minuten på straffspark och en liten stund senare fick Fenerbahce återigen straff men den här gången missade Moses. 2-0 kom i 17:e minuten genom Vedat Muriqi som gjorde klassmål i sin debut. I 24:e minuten fick Fenerbahce ännu en straff efter VAR-beslut. Emre Belözoglu klev fram och gjorde 3-0.

Nabil Dirar gjorde 4-0 i 74:e minuten och inhopparen Ferdi Kadioglu avslutade målskyttet i 88:e minuten. Det var Ferdis debut i Süper Lig och första mål i Fenerbahce-tröjan. Han värvades till klubben inför förra säsongen men fick bara göra ett kortare inhopp i turkiska cupen.

Fenerbahce toppar tabellen i Süper Lig efter omgång 1. Det är första gången klubben ligger etta i tabellen efter en omgång sedan 30:e november 2015.