Sivasspor vann stort mot Besiktas

Sivasspor fick en drömstart på säsongen när Besiktas besegrades på hemmaplan med 3-0.

Besiktas kom till spel utan Loris Karius, Enzo Roco, Atiba Hutchinson och Burak Yilmaz som saknades pga skador. Dessutom var Jeremain Lens avstängd och Nicolas Isimat-Mirin petad. Två av sommarens nyförvärv Victor Ruiz och Tyler Boyd fanns med i startelvan medan Douglas och Pedro Rebocho satt på bänken.

Sivas tog ledningen i 30:e minuten efter att Mert Hakan Yandas styrt in Ziya Erdals inspel. I den 54:e minuten ökade Mustapha Yatabare på till 2-0 efter slarv av Besiktas-försvaret. 3-0 kom i 76:e minuten genom Emre Kilinc som drog till med en projektil från närmare 30 meter från målet.

Mert Hakan hade ytterligare två lägen att göra mål men Besiktas reservmålvakt Utku Yuvakuran stod för mycket fina räddningar.