Trabzonspor: “Vi är överens med Daniel Sturridge”

Trabzonspors vicepresident Önder Bülbüloglu uppger att klubben har kommit överens med Daniel Sturridge.

Sturridges mamma Grace Sturridge och farbror Dean Sturridge som också är hans agent var nyligen i Trabzon för att bekanta sig med staden och klubben.

Efteråt sa Trabzonspors vicepresident Önder Bülbüloglu till Radyospor att förhandlingarna har varit positiva och att parterna har nått en överenskommelse om ett treårskontrakt. Kontraktet uppges vara värt 1,5 miljoner Euro. Förutom den fasta lönen får Sturridge också signeringsbonus.

Daniel Sturridge som befinner sig i USA just nu kommer att träffa representanter för Trabzonspor på söndag eller måndag i England för att diskutera de sista detaljerna och om ingenting oväntat händer kommer kontraktet att skrivas på.

Sturridge, 29 år är just nu klubblös efter att kontraktet med Liverpool. Han spelade 7,5 säsonger i Liverpool förutom en halvsäsong på lån i Newcastle säsongen 2017/18. Dessförinnan spelade han 3,5 säsonger i Chelsea (var utlånad en halvsäsong till Bolton säsongen 10/11) och tre säsonger i Manchester City.

Han har gjort 77 mål på 218 matcher i Premier League under sin karriär. Förra säsongen blev det 2 mål på 18 matcher.