VIDEO: Abdul Khalili spelade fram till Kasimpasas segermål mot Denizlispor

Kasimpasa besegrade under lördagen nykomlingen Denizlispor på bortaplan.

Matchens enda mål kom i 67:e minuten efter ett fint anfall av Kasimpasa på högerkanten. Mame Thiam spelade bollen till David Pavelka som i sin tur passade till Abdul Khalili som hade tagit sig in i straffområdet och Khalili passade bollen snett bakåt till Haris Hajradinovic som gjorde målet.

Kasimpasa vann sin andra raka ligamatch efter att ha förlorat tre raka ligamatcher. Denizlispor som inledde ligaspelet med två raka segrar har inte vunnit på fyra matcher (två oavgjorda och två förluster). På dessa matcher har det också blivit bara ett mål framåt efter fyra mål i de två första matcherna.

Khalili spelade hela matchen för Kasimpasa och drog på sig ett gult kort i 79:e minuten medan Sadiku saknades i matchtruppen. Sadiku har missat inledningen av säsongen pga skada.