Alanyaspor vann tredje raka – toppar tabellen inför landslagsuppehållet

Alanyaspor besegrade Yeni Malatyaspor med 3-2 på bortaplan och har inlett ligaspelet med tre raka segrar.

Alanyaspor ledde med 3-0 redan efter första halvleken. Ceyhun Gülselam gjorde 1-0 i 20:e minuten, Junio Fernandes gjorde 2-0 i 22:a minuten och Papiss Cisse gjorde 3-0 i 44:e minuten. Det var Cisses tredje ligamål för säsongen och med det toppar han skytteligan i Süper Lig.

Yeni Malatyaspor reducerade i början av andra halvleken genom Thievy Bifouma i 47:e minuten och närmade sig ytterligare i 57:e minuten genom Adis Jahovic men kom inte närmare än så och Alanyaspor fick med sig alla tre poängen.

Alanyaspor är det enda laget som har inlett ligaspelet med tre raka segrar och toppar nu tabellen inför landslagsuppehållet.