Caglar Söyüncüs Leicester besegrade Tottenham

Leicester City med Caglar Söyüncü fortsätter att gå så som tåget i Premier League.

Under lördagen tog laget en mycket storseger mot storlaget Tottenham Hotspur som förra säsongen spelade Champions League-final och slutade trea i ligan. Leicester vände och vann med 2-1. Caglar Söyüncü som återigen fanns med från start spelade 90 minuter gjorde återigen en mycket bra insats och statistiken från matchen talar sitt tydliga språk:

89% passningar (32 av 36 lyckade passningar)
9 av 9 lyckade brytningar.
3 av 3 vunna tacklingar.
2 av 2 vunna luftdueller.
2 av 3 lyckade långbollar.

Caglar har spelat samtliga sex matcher hittills i Premier League från start och spelat 90 minuter i alla matcher. Laget har bara förlorat en match som kom i förra omgången mot Manchester United, ett mål som släpptes in på straff. Tre matcher har slutat med seger och två matcher har slutat oavgjort, däribland annat Chelsea borta – en match där Caglar återigen var dominant. I segermatchen mot Sheffield United stod Caglar för en assist också.

Leicester ligger för närvarande tvåa i Premier League med 12 poäng och omgång 6 av Premier League spelas klart imorgon.

Extra: Caglar Söyüncü visade återigen att han även är bra på att dribbla bort spelare och gör det utan någon press på egen planhalva, här lurar han bort Tottenhams nyförvärv Tonguy Ndombele: