Dorukhan Toköz nära förlänga kontraktet med Besiktas

Besiktas är på väg att förlänga kontraktet med mittfältaren Dorukhan Toköz.

När Besiktas värvade Dorukhan från Eskisehirspor inför säsongen 2018/19 skrev han på ett treårskontrakt värt 350 000 Euro per år.

Nu är parterna nära en förlängning trots att det nuvarande kontraktet går ut i juni 2021. Enligt NTV Spor planerar Besiktas att erbjuda Dorukhan ett kontrakt till juni 2024 värt 1,2 miljoner Euro per år.

23-årige Dorukhan spelade 20 ligamatcher för Besiktas förra säsongen och gjorde 3 mål samt 3 assist. Under säsongen blev han uttagen till landslaget för första gången och har tagit en fast plats i landslagstruppen. I EM-kvalet mot Island i juni gjorde han sitt första landslagsmål när Turkiet förlorade med 1-2.

I senaste EM-kvalmatchen mot Moldavien som Turkiet vann med 4-0 spelade han fram Cenk Tosun till viktiga ledningsmålet innan halvtidsvilan.