Mål och assist av Ahmed Kutucu när Schalke 04 utklassade Paderborn

U21-landslagsanfallaren Ahmed Kutucu gjorde ett mål och en assist när Schalke 04 vann med hela 5-1 på bortaplan mot Paderborn i Bundesliga.

Ahmed som är 19 år gammal blev inbytt i 68:e minuten. I 83:e minuten gjorde han 4-1 till Schalke och två minuter senare spelade han fram Amine Harit till 5-1.

Det var Ahmeds första mål och assist den här säsongen. Förra säsongen gjorde han 2 mål på 13 matcher i Bundesliga.

Suat Serdar, 22 år som spelar för Tysklands U21-landslag var med i Schalkes startelva och han gjorde lagets andra mål. Suat blev utbytt i 86:e minuten och ersattes av Ozan Kabak, 19 år som gjorde debut i Schalke efter flytten från Stuttgart inför säsongen. Ozan har fått vänta med sin debut efter att ha blivit skadad på försäsongen.

I Schalkes matchtrupp fanns också 18-årige mittfältaren Münir Mercan med men han fick ingen speltid. Münir som har gjort två kortare inhopp i Bundesliga den här säsongen har ännu inte spelat för något landslag.

Ahmed Kutucus mål

Assist