Galatasaray besegrade Kasimpasa

Galatasaray besegrade Kasimpasa i omstarten av Süper Lig på fredagskvällen.

42 993 åskådare befann sig på Türk Telekom stadion för att se Falcaos debut i Galatasaray. Förutom Falcao gjorde även Mario Lemina debut i hemmalaget. Lemina blev dock skadad och tvingades lämna planen i 30:e minuten. Ömer Bayram ersatte honom och var delaktig i Galatasarays segermål.

I den 39:e minuten tog han sig fram på vänsterkanten efter väggspel med Falcao som avslutade. Skottet tog på Kasimpasas mittback Syam Ben Youssef och styrdes in i eget mål.

Trots att Falcao inte hade spelat någon tävlingsmatch sedan i slutet av juni visade han en bra form och var delaktig i flera offensiva lägen. I andra halvleken hade han ett bra läge men bollen gick utanför stolpen. I den 90:e minuten blev han utbytt och ersattes av Ryan Donk.

Kasimpasa gjorde ett mål i andra halvleken genom Mame Thiam som dömdes bort för offside.

Det blev inga fler mål i matchen och Galatasaray vann sin andra raka ligamatch. På onsdag väntar Club Brügge på bortaplan i första matchen i Champions League den här säsongen.

Kasimpasa har fått en mycket dålig start på säsongen. Efter oavgjord i ligapremiären har det blivit tre raka förluster.

Jimmy Durmaz fanns med i Galatasarays matchtrupp men blev inte inbytt och Abdul Khalili spelade hela matchen för Kasimpasa där Loret Sadiku saknades pga skada.