Istanbul Basaksehir lånar Berkay Özcan från Hamburg

Istanbul Basaksehir har gjort klart med landslagsmeriterade mittfältaren Berkay Özcan som hämtas på lån från Hamburg.

Berkay som är 21 år gammal spelade 3 landskamper för Turkiet under 2018 men har den senaste tiden spelat i U21-landslaget där han också varit lagkapten. Nu senast blev han återigen uttagen till U21-landslaget som möter England i EM-kvalet.

Han spelade tidigare i sin karriär i Stuttgart där han debuterade i Bundesliga säsongen 2017/18. Totalt blev det 17 ligamatcher den säsongen. Han värvades till Hamburg i januari tidigare i år och har ett kontrakt med klubben till juni 2023.

Förra säsongen blev det 3 matcher i Bundesliga med Stuttgart och 1 mål samt 3 assist på 15 matcher i Bundesliga 2 med Hamburg.

Den här säsongen har han inte spelat någon match.