Läget i Galatasaray inför derbyt

Hur är läget i Galatasaray inför lördagens derby mot Fenerbahce?

Galatasarays tränare Fatih Terim och assisterande tränarna Ümit Davala samt Hasan Sas är avstängda i derbyt. Terim samt Davala har en match kvar av sina tre matchers avstängning och Sas har två matcher kvar av sin åtta matchers avstängning. Galatasaray kommer att ledas av assisterande tränaren Levent Sahin i derbyt vid sidan av planen.

Bland spelarna kommer Emre Akbaba och Martin Linnes att missa derbyt. Emre är skadad och Linnes har inte blivit registrerad för spel under första halvan av säsongen pga utländska spelarkvoten.

Belhanda har nyligen börjat träna igen med mask efter sin ansiktsskada och kommer finnas tillgänglig inför derbyt.

Galatasaray har fjorton utländska spelare registrerade i sin 28-mannatrupp men i matchtruppen på 21 spelare är det tillåtet med max 12 utländska spelare vilket innebär att två utländska spelare kommer att stå över matchen. Ryan Donk uppges vara en av spelarna och Mario Lemina eller Florin Andone uppges bli den andra.

Ömer Bayram riskerar att bli avstängd i nästa ligamatch om han drar på sig ett gult kort i derbyt.