Merih Demiral debuterade för Juventus

Merih Demiral fanns med i startelvan när Juventus mötte Verona i italienska ligan på lördagskvällen.

Det var Merihs första match i Juventus-tröjan och han spelade hela matchen som Juventus vann med 2-1. Men det blev ingen bra start för Merih eller Juventus.

I den 20:e minuten orsakade landslagsmittbacken straffspark till Verona som sköt straffsparken i stolpen och returen i ribban. Verona tog dock ledningen i matchen i anfallet efter genom Miguel Veloso.

Juventus kvitterade i 31:a minuten genom Aaron Ramsey som gjorde debut för Juventus i Serie A och Cristiano Ronaldo ordnade segern i början av andra halvleken efter sitt straffmål. Straffen orsakades av Koray Günter som spelade i Galatasaray i 4,5 säsonger innan flytten till Italien. Det var andra matchen i rad som Koray orsakade straffspark för motståndarna. I förra omgången var det mot Milan.

Juventus har inlett Serie A med 3 segrar och 1 oavgjord. Med 10 poäng ligger laget på andraplats i tabellen bakom Inter som har inlett fyra raka segrar.

Läs också:

Merih Demiral: ”En stor ära att vara den första turkiska spelaren i Juventus”

Säsongsstart i Serie A med rekordmånga turkar