Omstart i Süper Lig – Galatasaray tar emot Kasimpasa

På fredagen är det omstart i turkiska ligan efter landslagsuppehållet när Galatasaray tar emot Kasimpasa.

Galatasaray har inlett säsongen med 1 seger, 1 oavgjord och 1 förlust med målskillnaden 4-5 medan Kasimpasa väntar fortfarande på första seger efter 1 oavgjord och 1 förluster på säsongens tre första matcher. Målskillnaden i deras matcher har varit 2-6.

I Galatasaray är tränaren Fatih Terim och assisterande tränarna Ümit Davala samt Hasan Sas avstängda. I deras frånvaro kommer laget ledas av Levent Sahin från sidlinjen. Bland spelarna är Jean Michael Seri och Emre Mor avstängda. Dessutom är nyförvärvet Florin Andone avstängd. Han drog på sig ett rött kort i Brightons möte med Southampton och fick trematchersavstängning. Han har avtjänat två matcher och matchen mot Kasimpasa blir den tredje.

Galatasarays tre övriga nyförvärv på transferfönstrets sista dag Mario Lemina, Taylan Antalyali och Falcao kan göra debut för klubben.

Avspark är 19.30 (svensk tid) och domaren heter Ali Palabiyik. Matchen direktsänds på beIN Sports 1.